woensdag 16 april 2014

Maybelline baby skin primer

primer
Jullie kennen vast wel allemaal babylips. De mega populaire lipbalsems van Maybelline die sinds kort ook in Nederland worden verkocht. Toen ik in Londen was en een baby skin primer tegen kwam kon ik deze niet verstaan en nam ik hem mee om voor jullie te testen. Kunnen we deze primer ook uit de winkels leeg kopen of blijven we bij de vertrouwde babylips? Kijk mee!

IMG_1264
Yeah! Geen siliconen! Nou weet ik niet wat de andere ingedienten inhouden, maar eindelijk een budget primer zonder siliconen!
IMG_1266
De tube ziet er leuk uit en heeft een handige gedetailleerd uiteinde zodat je niet meteen een hoopje primer voor drie gezichten krijgt. Handig!
IMG_1267
IMG_1268
De primer is doorzichtig ( Wat bij de meeste primers het geval is) en smeert makkelijk uit. Mijn huid voelt gelijk mega zacht aan en het voelt alsof alle lijntjes worden opgevuld.
IMG_1272
Zonder makeup
IMG_1273
Met de primer 
IMG_1274
Met de primer + BB cream (Catrice bb cream)
IMG_1265
Ik ben enthousiast! De primer is erg fijn! Wat ik in eerste instantie ook wel ergerns verwacht had, maar toch heeft deze primer mij verrast. Hij ligt super op je huid, foundation of concealer glijd niet en mijn BB cream blijft langer zitten met deze primer. Ja ik zou naast de babylips ook even een kijkje bij de primers nemen. Je hebt ook echt maar een paar drupjes nodig van deze primer voor je hele gezicht.
Persoonlijk vind ik hem echt een toevoeging aan mijn stash. Ik gebruik hem nu elke dag en vind hem super fijn! Helaas is hij nog niet in Nederland te koop, maar mocht je niet kunnen wachten kun je hem wel op bijvoorbeeld Ebay vinden. Bedankt voor het lezen!
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12130019/?claim=xz6dwtu6vge">Follow my blog with Bloglovin</a>

2 opmerkingen:

  1. Je nieuwe blog ziet er echt super mooi uit! Heb je nog tips voor mijn blog?? www.izzybeauty1.blogspot.com Je zou me daar echt heel erg mee helpen

    XXX

    BeantwoordenVerwijderen