dinsdag 29 april 2014

O.P.I. nagellakjes

 Ik ben geen nagellak meisje. Gewoon niet. Vroeger kocht ik echt alleen maar nagellak, maar omdat mijn nagels behoorlijk kort zijn gebruik ik ze alleen om te reviewen en dan gaan ze weg naar bijvoorbeeld mijn moeder of vriendinnen. Vandaag heb ik echter 2 nagellakjes om te reviewen! Lets go!

 Het zijn twee nagellakjes van het top merk OPI. Je kent het wel, de onwijs dure nagellakjes.. Ik kocht twee kleuren een mooie oudroze en een nude kleur.

Aphrodites pink nightie (oudroze kleur)
Rosy future (nude kleur)
 Sorry voor de slechte foto, allebei de kleuren zijn in het echt een stuk lichter.
Rosy future is een hele apparte holografische lak. Hij is nude, maar heeft een prachtige blauwe glans. Ik kan het bijna niet omschijven! De lak lakt (ha ha) ook prima! Kijk zeker eens in de winkel. OPI heeft meest al ook een aantal nepnagels liggen waar kleuren op zijn geswatch zodat je de kleur nog beter kunt zien.

Aphrodites pink nightie is ook erg mooi! De lak heeft een hele chique uitstraling. Hij lakt wel erg streperig wat ik erg jammer vind. De glans er door heen vind ik ook iets minder. De glans lijkt een beetje metallic wat ik persoonlijk niet mooi vind. Meh.
Rosy future doet het bij mij goed! Een prachtige lak die ook nog eens fijn aanbrengt! Aphrodites pink nightie vind ik daar tegen iets minder. Ik had de kleur echt iets anders verwacht en zeker de kwaliteit. Beide lakjes dekken wel met twee laagjes.De prijs vind ik toch wel jammer, je hebt ook barry m lakjes van 4 euro die het goed doen. Maar oke!
OPI lakjes kosten 11,40,- per stuk

2 opmerkingen:

  1. Ge-wel-dige kleurtjes <3 De lakjes echt heel mooi!

    Liefs,

    Svenja
    www.lovinglifeiseasy.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie kleurtjes. Ik vind ze wel een beetje prijzig. Ik blijf gewoon doorgaan met essence ;) . Maar wel leuke review

    XXX Kirsty


    www.izzybeauty1.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen